Vad ska hända 2021-2022?

Du kan påverka

Vi är ett gäng som kallar oss styrelse i Kärrdalens Egnahemsförening, men själva föreningen, det är du och alla vi andra som bor här i området och gör det till vad vi vill att det ska vara. För det här verksamhetsåret är vårt mål att få in DINA och andra kärrdalsbors önskningar för området, så att vi tillsammans kan se till att de blir verklighet.

Trots det har vi förstås ett antal aktiviteter planerade för året, som de flesta känner igen vid det här laget.

 

Detta händer verksamhetsåret 2021-2022

Lör 27 november – Julgransresning: Kl. 11.00 vid korsningen Myrekärrsvägen/Kärrdalsvägen. Vi kommer som vanligt att bjuda på lussefika, dans kring granen och ni kan även vänta er levande musik.

Lör 15 januari – Julgransplundring: Kl 11.00 samlas vi för att dansa ut granen innan den tas ner. Fika är givet och barnen får en godispåse.

Lör 23 april – Fixardag: Det återstår att se vilket koncept vi väljer i år, men på något vis ska vi i alla fall samlas och snygga upp lite i området

Sön 28 augusti – Kärrdalsdagen: Sista söndagen i augusti har blivit Kärrdalsdagen med hela området. Vi håller till vid Kärrdalsskolan med diverse aktiviteter, fika och kanske rentav någon underhållning.

Årsmöte hålls under första halvan av oktober 2022 i Kärrdalsskolan.

 

Har du frågor eller förslag på egna aktiviteter så kontakta gärna styrelsen. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Vi kommunicerar kontinuerligt via FaceBookgruppen Vi i Kärrdalen.